Είσαι έτοιμος να ταξιδέψεις; Θα σε κάνω να ερωτευτείς!

23 Φεβρουαρίου, 2017

Πριν 2 χρόνια περίπου, είχα μιλήσει με μία εταιρία, που ήθελε ένα εταιρικό βίντεο για τις κρουαζιέρες που κάνει σε όλο τον κόσμο. Ωραία, είπα. Ετοιμάζομαι για ταξιδάκι! Τζάμπα η χαρά. Είχαν πλάνα, από επαγγελματίες και μη, από κάθε προορισμό τους. Μου έστειλαν ένα δίσκο με 2 TB υλικό. Τρέλα. Για να τα δω, έκανα ένα μήνα. Και από όλα αυτά, ήθελαν ένα απλό μοντάζ.

Για ποιο λόγο να θέλεις ένα απλό μοντάζ, όταν πρέπει να πουλήσεις συναίσθημα;

Η δική μου άποψη απείχε πολύ. Ήθελα να γράψουμε ένα ποιητικό κείμενο, που να μιλάει άμεσα στον υποψήφιο πελάτη. Ήθελα να του πω μία ιστορία, να του δείξω πως είναι να πηγαίνεις μία κρουαζιέρα. Ήθελα να τον κάνω να αφεθεί, να αισθανθεί, να ερωτευτεί και να έρθει μαζί μας.

Πριν από ένα χρόνο, έκανα το πρώτο export. Σήμερα, μόλις έκανα το τελευταίο. Μετά από κόπους και θυσίες, τα καταφέραμε. Δες το και πες αν τα βλέπεις όλα αυτά που σου είπα.

Ήθελα πολλά. Τι λες; Τα κατάφερα;

Το υπέροχο κείμενο είναι του Αλέξανδρου Χριστοφορίδη, η φωνάρα είναι του Matt από το bbc (δεν μπορώ να πω κάτι παραπάνω) και όλα τα άλλα, ξέρεις. Ευχαριστώ τον Φίλιππο Βενετόπουλο, αλλά ιδιαίτερα τη Μαλβίνα Βοντά από τη Variety Cruises, που εάν και με τρέλανε, βγάλαμε αυτό το αποτέλεσμα. Καλοτάξιδο!

Για πες μου τη γνώμη σου. Αν σου άρεσε, πες το μου. Αν δεν σου άρεσε, ακόμα περισσότερο. Θέλω να μου το πεις. Θέλω να το ακούω.