[Εκλογές] Οδηγός για υποψηφίους

1 Απριλίου, 2023

Είσαι υποψήφιος βουλευτής, περιφερειάρχης ή δήμαρχος; Πρέπει να δείξεις τους στόχους σου. Πρέπει να πεις τη γνώμη σου για τα θέματα που αντιμετωπίζει η περιοχή σου. Πρέπει ο κόσμος να ακούσει τις απόψεις σου ακόμα και αν δεν έρθει στις προεκλογικές σου ομιλίες. Πλέον ο κόσμος, ιδιαίτερα οι αναποφάσιστοι, δεν πηγαίνει σε αυτά. Για να επιλέξει ποιον θα ψηφίσει, θα ψάξει να τον βρει αλλιώς. Και η εικόνα πάντα μετράει.

Πριν τις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2019, δέχθηκα πρόταση να αναλάβω όλα τα βίντεο του υποψήφιου Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας. Για 2 μήνες, κάθε μέρα τραβούσαμε τα πάντα από την καθημερινότητά του, μοντάραμε μέσα στο αυτοκίνητο και βγάζαμε 1-2 βίντεο μέσα σε λίγη ώρα. Δες μερικά από αυτά.

Δες και το τελευταίο βίντεο την ημέρα των εκλογών.

Τέλος καλό, όλα καλά, είπα. Λάθος. Την ίδια ημέρα προκηρύχθηκαν εθνικές εκλογές. Μετά από μερικά ραντεβού με υποψήφιους βουλευτές, κατέληξα με ποιους θα συνεργαστώ. Ήθελα πρώτα να δω πως είχε σκοπό να προβληθεί ο κάθε ένας. Ήθελα να δω την ομάδα του, τον κόσμο που τον πλαισιώνει. Μόνο έτσι πετυχαίνουμε το καλύτερο αποτέλεσμα. Ένας από τους λόγους της επιλογής μου ήταν να κάνουμε πολλά και μικρά βίντεο. Αν το καταλάβει, έχει καλώς. Αν όχι, πάλι έχει καλώς.

Με ένα βίντεο, δεν σώζεσαι. 

Δες τι έκανα σε έναν από αυτούς.

Και αυτό είναι το κεντρικό βίντεο του συγκεκριμένου υποψηφίου.

Τα μέσα που προβλήθηκαν είναι στο website του υποψηφίου. Εκεί, με ένα άρθρο διαφορετικό για το κάθε ένα βίντεο, δείξαμε τους στόχους μας. Από εκεί και πέρα στα social media έπαιζαν διαφημίσεις με κοινό όλους τους υποψήφιους ψηφοφόρους και ιδιαίτερα σε όσους είναι αναποφάσιστοι. Στο Google υπήρχε παντού κάτι δικό μας. Το Remarketing έκανε πολύ καλά τη δουλειά του. Στο YouTube έπαιζαν τα βίντεο μας με σύνδεση του website μας. Τέλος, σε δημοσιογραφικές ιστοσελίδες προωθούσαμε τις θέσεις μας με την προσθήκη των βίντεο. Όλα αυτά αν δεν έχεις την κατάλληλη ομάδα, δεν μπορούν να υλοποιηθούν.

Εμείς στην Art Vision βρήκαμε τον τρόπο να δημιουργούμε υλικό για την καλύτερη προβολή ενός υποψηφίου. Φτιάχνουμε θεματικά βίντεο, φωτογραφίζουμε σημαντικά σημεία της προεκλογικής εκστρατείας, κάνουμε live streaming τις εκδηλώσεις. Ενώνουμε τις δυνάμεις μας με δημοσιογραφική ομάδα, με εταιρία δημιουργίας ιστοσελίδων, με εταιρία προώθησης στα social media και είμαστε έτοιμοι να αναλάβουμε ό,τι χρειαστείς.

Κάλεσέ μας στο 2310501577 ή συμπλήρωσε την παρακάτω φόρμα.

Φόρμα Επικοινωνίας

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.