Πάσχα στο Ιόνιο

25 Αυγούστου, 2016

Για μένα, οι ημέρες που δεν θα έχω δουλειά, βγαίνουν τελευταία στιγμή. Έτσι και φέτος το Πάσχα, έψαχνα να δω τι θα κάνω εκείνες τις μέρες. Μία από τις ωραιότερες εκδρομές που είχα κάνει, ήταν πριν λίγα χρόνια με ιστιοπλοϊκό στο Ιόνιο. Κάθε χρόνο να μου πεις να πάω, δεν θα πω όχι. Άλλωστε είμαι και εγώ παιδί της ιστιοπλοΐας.

Για κακή μου τύχη δεν υπήρχαν διαθέσιμες θέσεις. Μέχρι μερικές ημέρες αργότερα, που γεννήθηκε η ιδέα στην ομάδα του σχολής του Μπαξεβάνη, να πάω για να τραβήξω όλη την εκδρομή. Όλες τις ημέρες δηλαδή, να είμαι με μία κάμερα στο χέρι. Ωραία εκδρομή είπα. Αλλά και πάλι, δεν ήθελα να τη χάσω.

Όταν πηγαίνεις σε τέτοιες εκδρομές, είτε ξέρεις ιστιοπλοΐα είτε όχι, είτε γνωρίζεις την παρέα που θα είσαι μαζί είτε όχι, ένα είναι σίγουρο. Ότι θα κάνεις πολύ καλούς φίλους και θα θυμάσαι για πάντα αυτή την εκδρομή.

Δες το πρώτο θεματικό βίντεο που φτιάξαμε για την ιστιοπλοΐα.


Αμέσως μετά, έφτιαξα ένα βίντεο μόνο για το Πάσχα.


Και ένα βίντεο με τα υπέροχα σκάφη.


Αυτό είναι από τα αγαπημένα μου…

Τέλος, έφτιαξα και ένα συνολικό βίντεο από όλη την εμπειρία της εκδρομής.

Να ευχαριστήσω φυσικά όλα τα παιδιά που ήταν σε αυτή την εκδρομή και με άφησαν (όχι όλοι) να τραβήξω ό,τι θέλω (όχι ό,τι ό,τι θέλω) για να βγει αυτό το αποτέλεσμα. Επίσης, ευχαριστώ το Χρήστο Κοστόπουλο για τα υπέροχα πλάνα με drone από τη μαρίνα στη Γουβιά της Κέρκυρας. Φυσικά, αν δεν ήταν ο Θανάσης και ο Βαγγέλης Μπαξεβάνης, εγώ ακόμα δεν θα ήξερα τι είναι η ιστιοπλοΐα.

Τις καλοκαιρινές εκδρομές της σχολής τις είδες; Πάρε εδώ μία γεύση.