Δεν είμαι σε όλα καλός

21 Φεβρουαρίου, 2015

Ένα πολύ όμορφο boutique ξενοδοχείο, ένα city resort διαφορετικό από τα άλλα, ένα ξενοδοχείο με το δικό του προσωπικό στιλ. Φτιάξαμε μερικά θεματικά teaser βίντεο για την προώθηση του Ananti City Resort. Κάναμε και ένα συνολικό βίντεο από όλους τους χώρους του.

Τα teaser μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις και σαν εισαγωγή σε κάθε μία κατηγορία στο site του ξενοδοχείου. Δες εδώ μερικά από αυτά.

Και τώρα δες το συνολικό βίντεο.

Έχεις και εσύ ένα χώρο; Θέλεις να τον προωθήσεις αλλά δεν ξέρεις πως; Εγώ αυτό που μπορώ να κάνω είναι ένα καλογυρισμένο βίντεο, με ένα προσεγμένο μοντάζ που να αναδεικνύει το προσωπικό στυλ του ξενοδοχείου.

Εγώ όμως δεν είμαι για όλες τις δουλειές.

Για να υπάρχει αποτέλεσμα σε μία τέτοια προωθητική ενέργεια, πρέπει να γίνουν και άλλα πράγματα. Πρέπει να συνεργαστούν και άλλοι ώστε να έχεις εσύ κάποιο θετικό αποτέλεσμα από όλο αυτό που φτιάξαμε. Οπότε η δική μου δουλειά σταματάει μέχρι τη στιγμή που θα παραδώσω ένα άρτιο βίντεο. Από εκεί και πέρα, μπορώ να σε φέρω σε επαφή με εταιρίες που εξειδικεύονται σε αυτό τον τομέα και μπορούν να σε προωθήσουν με τον καλύτερο τρόπο. Εμένα δεν είναι η δουλειά μου αυτή και δεν μπλέκομαι με αυτά. Στείλε μου ένα μήνυμα και θα έρθω σε επαφή μαζί σου για οτιδήποτε χρειάζεσαι.

Δες εδώ και μία άλλη ιδέα που μπορεί να προσαρμοστεί και στο ξενοδοχείο σου.

Και επειδή κάθε ξενοδοχείο είναι διαφορετικό, θέλει και το διαφορετικό βίντεο. Σε λίγο καιρό θα σου δείξω και άλλα βίντεο που έχω κάνει σε ξενοδοχεία. Κάνε και εσύ κάτι για να δείξεις τις όμορφες γωνίες του καταλύματός σου.