Τρεις λόγοι για να κάνεις εταιρικό βίντεο

17 Δεκεμβρίου, 2013

Το βίντεο είναι ένα πολύ καλό μέσο για να επικοινωνήσεις με τους πιθανούς πελάτες ή επενδυτές, δείχνοντάς τους παράλληλα τι μπορεί να τους προσφέρει η εταιρία σου. Ένα τέτοιο βίντεο μπορεί να βελτιώσει τις σχέσεις με το καταναλωτικό κοινό και να προσελκύσει νέους πελάτες.

Αλλά γιατί συμβαίνει αυτό; Διάβασε παρακάτω τους 3 σημαντικότερους λόγους:

1. Ισχυρό εργαλείο επικοινωνίας

Το βίντεο είναι από τις πιο ισχυρές και δημοφιλείς μορφές επικοινωνίας σήμερα. Επικοινωνεί με τους θεατές με έναν τρόπο που δεν μπορεί να επικοινωνήσει κανένα εγχειρίδιο και καμία παρουσίαση PowerPoint. Επίσης, το βίντεο είναι ο καλύτερος τρόπος να περιγράψεις μια περίπλοκη υπηρεσία που ίσως προσφέρει η επιχείρησή σου ή ακόμα να περάσεις μηνύματα που εσύ θέλεις.

2. Τρόποι αναπαραγωγής

Οποιοδήποτε βίντεο αν αναρτηθεί στο διαδίκτυο μπορεί να αναπαραχθεί ανά πάσα στιγμή. Με σωστή τοποθέτηση, τα βίντεο είναι προσιτά στους πελάτες όποτε και όσο συχνά θέλουν να τα βλέπουν. Είτε χρειάζεσαι ένα βίντεο για μία παρουσίαση σε DVD ή απλά για μία ανάρτηση στο ίντερνετ, τα βίντεο είναι ευέλικτα και μπορούν να προσαρμοστούν σε κάθε είδους πλατφόρμα. Επίσης μπορεί να κοινοποιείται από οποιονδήποτε σε σελίδες κοινωνικής δικτύωσης όπως το Facebook και το Twitter.

3. Εξοικονόμηση χρημάτων

Η ικανότητα του βίντεο να είναι διαδικτυακό σημαίνει ότι δεν έχει κόστος διανομής και μπορεί να έχει πρόσβαση οποιοσδήποτε ενδιαφέρεται για την επιχείρησή σας σε όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεται. Δεν χρειάζεται πλέον να πληρώνεις τα μεταφορικά ή τη διανομή διαφημιστικών παρά μόνο τη δημιουργία του βίντεο. Εκεί θα σταματήσουν τα έξοδα μια και καλή.

Σκέψου λοιπόν τι μπορεί να προσφέρει και σε εσένα ένα εταιρικό βίντεο.