Γιατί Video;

ΓΙΑΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΕΝΑ ΒΙΝΤΕΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΣΟΥ

Θέλεις κάτι επιπλέον για να πειστείς πόσο μπορεί να σε βοηθήσει το βίντεο; Σκέψου τι σε βοήθησε περισσότερο στο να αποφασίσεις αν το χρειάζεσαι - Το κείμενο που διάβασες ή το βίντεο;

Βλέποντας την ανάγκη της αγοράς, επικεντρωθήκαμε σε αυτό τον τομέα και εξειδικευτήκαμε στο να φτιάχνουμε online βίντεο που βοηθάνε τα website να πουλάνε.

Τώρα είναι η σειρά σου να σκεφτείς τι χρειάζεσαι για τη δική σου επιχείρηση. Τι είναι αυτό το διαφορετικό που έχεις να δείξεις στον κόσμο;

Θες να δούμε αν μπορώ να σε βοηθήσω; Μπορώ να σκεφτώ κάποιες ιδέες και για τη δική σου επιχείρηση. 

ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΟΤΙ...

Έρευνα από την ReelSeo για την άνοδο των βίντεο ως μέσο προώθησης για εταιρίες προέκυψαν τα εξής:

93% των επιχειρήσεων χρησιμοποίησαν βίντεο για την προώθηση της εταιρίας
82% δήλωσαν ότι παρατήρησαν άνοδο στις πωλήσεις και στο πελατολόγιό τους
73% αυξήθηκε το ποσοστό των εταιρικών βίντεο που ανέβηκαν στο YouTube τον τελευταίο χρόνο
71% δήλωσαν ότι θα επένδυαν ξανά σε ένα εταιρικό βίντεο και μάλιστα περισσότερα χρήματα
Η ιστοσελίδα με βίντεο στην αρχική της σελίδα έχει 86% περισσότερες πιθανότητες πώλησης
76% των ιστοσελίδων που έχουν βίντεο είναι υψηλότερα στο Google και στα social media
64% των καταναλωτών βλέποντας βίντεο είναι πιο σίγουροι στην απόφαση αγοράς
12x φορές περισσότερη εμπιστοσύνη της εταιρίας στις απόψεις τρίτων

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Το βίντεο είναι ένας εύκολος και γρήγορος τρόπος για να επικοινωνήσεις με το κοινό σου. Αν, για παράδειγμα, προσφέρεις μία υπηρεσία που είναι δύσκολο να περιγραφεί με λόγια, ένα βίντεο θα κάνει το μήνυμα απλό και κατανοητό σε όλους.


Το κάθε βίντεο είναι ξεχωριστό, οπότε δεν χρειάζεται να αναρωτιέσαι γι’ αυτό ακόμα. Μαζί θα εντοπίσουμε τις ανάγκες της επιχείρησής σου και τον στόχο που θέλεις να πετύχεις κι έτσι θα αποφασίσουμε ποιο θα είναι το κατάλληλο βίντεο για την περίπτωση.


Η διάρκεια δεν είναι συγκεκριμένη, μπορεί να είναι από 1 μέχρι 5 λεπτά. Εξαρτάται από τις ανάγκες σου και το είδος του βίντεο που θα επιλέξουμε. Υπάρχουν και βίντεο που διαρκούν 20 δευτερόλεπτα.


Αυτό εξαρτάται περισσότερο από το κοινό σου και το πώς θα επιλέξεις να το προσεγγίσεις. Για παράδειγμα, άλλα βίντεο δημιουργούνται για χρήση στο διαδίκτυο, άλλα για προβολή στο κατάστημα ή το γραφείο σου και άλλα για την τηλεόραση. Εμείς μπορεί να σε κατευθύνουμε προς το πιο κατάλληλο κανάλι επικοινωνίας σύμφωνα με τις ανάγκες σου.


Φυσικά. Οι εργαζόμενοι αποτελούν το πρόσωπο της επιχείρησης προς τα εξω. Είναι οι κατάλληλοι για να παρουσιάσουν την εταιρία για την οποία δουλεύουν, αφού την ξέρουν καλύτερα από τον καθένα.


Εξαρτάται από το πόσο πολύπλοκο είναι το βίντεο. Σε γενικές γραμμές η παραγωγή διαρκεί περίπου ένα μήνα.


Μπορούμε να παραδώσουμε το βίντεο σε οποιαδήποτε μορφή. Όλα μας τα βίντεο μπορούν να αναπαραχθούν σε οποιαδήποτε φορητή συσκευή, καθώς και να ανέβουν στο διαδίκτυου ή να μεταδοθούν τηλεοπτικά.


Η Art Vision μπορεί να σας εξυπηρετήσει σε όποιο μέρος της Ελλάδας κι αν βρίσκεστε.


Οι τιμές ποικίλουν ανάλογα με το τι θέλετε να κάνετε. Μετά από μία συζήτηση θα μπορέσουμε να σας δώσουμε μία εκτίμηση κόστους, αφού προσδιορίσουμε τις ανάγκες σας. Ενδεικτικά, η τιμή μπορεί να ξεκινήσει από 700€ και να φτάσει τις 3500€.


Έχεις κάποια απορία που δεν καλύψαμε;