Το κινητό δεν είναι μόνο για… selfies

6 Οκτωβρίου, 2014

Δεν χρειάζεται να έχεις τις καλύτερες επαγγελματικές κάμερες για να κάνεις ένα ωραίο βίντεο. Πριν μέρες βρέθηκα για μία δουλειά στην Πάρο και έπεσε στα χέρια μου ένα iPhone 6. Το πρώτο πράγμα που έψαξα ήταν, τι άλλο, η κάμερα. Πλέον μπορείς να τραβήξεις slow motion βίντεο, το λεγόμενο “slo-mo” στα 240 fps (frames per second). Τραβάει δηλαδή 240 φωτογραφίες το δευτερόλεπτο. Πραγματικά αργηηή κίνηση. Οπότε κάμερα είχα, μοντέλα λόγω της δουλειάς είχα, τι να κάνω; Να μην το εκμεταλλευτώ; Πάρε μία ιδέα.

Όλα αυτά τα λέω γιατί είναι εύκολο πλέον, κάποιος με ένα καλό smartphone, να κάνει ένα αξιοπρεπές βίντεο. Και μην ντρέπεσαι για το αποτέλεσμα. Ψάξε λίγο, ρώτα λίγο, διάβασε λίγο και πειραματίσου πολύ και φτιάξτε μερικά βίντεο. Αν δηλαδή έχεις μία εταιρία με ρούχα (καλή ώρα), βγάλε μερικά τέτοια βίντεο και ανέβασέ τα στα social media. Μην σκέφτεσαι ότι επειδή είναι ερασιτεχνικό, δεν θα είναι και καλό. Μια χαρά θα είναι για αυτό το σκοπό. Άλλωστε, ποιος παρατήρησε ότι στο κεφάλι του μοντέλου υπάρχει μία μύγα;

Η μουσική είναι μία χορηγία από το YouTube. Έχει τόσα πολλά τραγούδια να διαλέξεις που μπορεί για ώρες να χαθείς. Το ίδιο έχω κάνει και με τα εφέ που προσφέρει δωρεάν και πάλι ο χορηγός.

Σύντομα θα σου δείξω και άλλα τέτοια.

Emine και Chanel, σας ευχαριστώ!

Αν σ’ ενδιαφέρει να μάθεις περισσότερα γι’ αυτό το θέμα, μπορείς να γράψεις κάτω δεξιά το email σου, για να λαμβάνεις περισσότερες σκέψεις και ιδέες, πριν βγουν δημόσια.


Ετικέτες: , , , , ,