Encode – Ο υπέροχος κόσμος του cyber security

17 Σεπτεμβρίου, 2014

Αρχές Μαΐου ήταν όταν με πήρε ένας φίλος και με ρώτησε αν μπορώ να αναλάβω μία εταιρία. Ήταν για μερικά βίντεο για τις ανάγκες μιας πολυεθνικής και μία από τις μεγαλύτερες εταιρίες στον χώρο της ασφάλειας του διαδικτύου παγκοσμίως, μου είχε πει. Οι πρώτες σκέψεις, διστακτικές. Μετά τις πρώτες συνομιλίες, μου δόθηκε 100% το ελεύθερο να κάνω ότι νομίζω καλύτερο. Τότε ήρθε και ο ενθουσιασμός. Ο ανταγωνισμός από εταιρίες όπως η IBM, μας έδειχνε το δύσκολο έργο που έπρεπε να αντιμετωπίσουμε. Ξεχνιόμουν πολλές ώρες να βλέπω βίντεο και να τα αναλύω για να καταλάβω τι ήθελε να πει ο “ποιητής”, τι ήθελαν να βγάλουν προς τα έξω όλες αυτές οι τεράστιες εταιρίες. Ήμουν σίγουρος πλέον για το υλικό που ήθελα και εγώ να βγάλω. Συνομιλίες, βίντεο, email, γυρίσματα, μοντάζ, αλλαγές… Μπορώ να πω ότι πήρα μια ισχυρή δόση “cyber security”!

Το πρώτο βήμα λοιπόν, η εταιρική ταινία της Encode, κορυφαίας εταιρίας στην παροχή υπηρεσιών και λύσεων ασφαλείας στον κόσμο του διαδικτύου. Έναν κόσμο μεγάλο, υπέροχο, γεμάτο προκλήσεις, γεμάτο ενδιαφέρον.

Ευχαριστώ πολύ τον Αντώνη Κουμουνδούρο για τη βοήθειά του, όπως επίσης και τον Χάρη Ηλιόπουλο για τη συνεργασία του. Αν μετά από κάθε συνεργασία, αποκτάω και ένα καινούργιο φίλο, θα είμαι ευτυχισμένος.