Φτιάχνεις ένα νέο χώρο; Προώθησέ τον δωρεάν!

11 Δεκεμβρίου, 2014

Δεν χρειάζεται εξυπνάδα και το καλύτερο είναι ότι δεν χρειάζεται ούτε χρήμα. Το μόνο που χρειάζεται είναι χρόνος. Όχι από σένα, αλλά από μία κάμερα, που κάθε λίγο και λιγάκι θα τραβάει φωτογραφίες για μερικές ώρες ή ακόμα και μέρες. Μετά παίρνεις όλο αυτό το υλικό, το βάζεις σε ένα απλό πρόγραμμα και φτιάχνεις ένα βίντεο σαν το παρακάτω.

Το συγκεκριμένο εστιατόριο, έβαλε την κάμερα να τραβάει τις ημέρες της προετοιμασίας του μαγαζιού, μέχρι την ημέρα που άνοιξε τις πόρτες του. Κάτι παρόμοιο μπορεί να γίνει και μία ημέρα που είναι ανοιχτό. Αυτό το βίντεο ονομάζεται time-lapse και είναι αρκετά εντυπωσιακό. Για δες.

Φτιάξε ένα τέτοιο βίντεο, ανέβασέ το στο YouTube και στείλτο σε φίλους και γνωστούς. Αμέσως θα δεις ότι θα αρχίσει να το κοινοποιεί ο κόσμος χωρίς καν να έχει κάποιο κέρδος. Μάλιστα, όσο πιο ωραίο γίνει, τόσο καλύτερα αποτελέσματα θα έχει. Μην διστάσεις να το στείλεις σε ανθρώπους που αρθρογραφούν. Σε αυτούς, ίσως χρειαστεί και ένα τραπέζι-δωράκι.

Σε ένα δημοσίευμα διάβασα ότι “η Cookoovaya αναμένεται να αφήσει εποχή”.  Αν θα αφήσει εποχή δεν το ξέρω αλλά σίγουρα ξεκίνησε με καλούς οιωνούς. Αυτό είναι ένα έξυπνο τρικ που, χωρίς να ξοδέψεις χρήματα και χωρίς να κάνεις διαφήμιση, μπορείς να διαφημίσεις την επιχείρησή σου, πριν καν ανοίξεις. Θα σου δείξω και άλλα τέτοια σε λίγες μέρες.

Εάν θέλεις να φτιάξεις και εσύ και δεν ξέρεις πως γίνεται, πάρε με τηλέφωνο να σου πω και να σε βοηθήσω όσο μπορώ.