O καλός εξοπλισμός, δεν φτιάχνει το καλό βίντεο

22 Απριλίου, 2015

Πάντα μου άρεσαν τα διαφημιστικά βίντεο. Πάντα ήθελα να βλέπω διαφορετικά τα προϊόντα που πουλάει ο καθένας. Πάντα σκέφτομαι την θετική πλευρά του προωθητικού βίντεο. Αυτό όμως το βίντεο είναι κάτι άλλο. Κάτι μοναδικό. Δες το βίντεο και στο τέλος θα καταλάβεις τι εννοώ.

Ένα χρόνο πριν, η Bentley δεν είχε ούτε κανάλι στο YouTube. Με το που ανέβηκε αυτό το βίντεο, πάνω από ένα εκατομμύριο views ήρθαν στο κανάλι. Και αυτοί με τη σειρά τους, το πήραν και το μοίρασαν παντού, ακόμα και αν δεν μπορούν ούτε καν να νοικιάσουν μία Bentley. Και όλοι μετά από αυτό περιμένουν και άλλα. Και όσο πάει, γίνονται και πιο φανατικοί. Και όλα αυτά από το μηδέν, με ένα μόνο βίντεο.

Οπότε μπορείς και εσύ. Και φυσικά δεν χρειάζεται να είσαι η Bentley. Απλά να δώσεις στον κόσμο να δει το προϊόν σου κάπως διαφορετικά. Να το δει σαν να είναι κάτι μοναδικό. Κάτι που θα τον κάνει να νιώσει όμορφα. Ότι και αν πουλάς, υπάρχει τρόπος να το κάνεις αυτό.

Τέλος, πρέπει να πω και κάτι για τον εξοπλισμό. Το συγκεκριμένο βίντεο τραβήχτηκε αποκλειστικά με iPhone 5s. Έχω ένα iPhone 6. Λες να κάνω καλύτερη δουλειά; Κανένας καλός εξοπλισμός δεν σου φτιάχνει καλό βίντεο. Το καλό το βίντεο το φτιάχνει ένα μυαλό που θα σκεφτεί αυτό το concept. Ο καλός εξοπλισμός απλά σε βοηθάει.