Ποια είναι η P&G; Τι πουλάει;

2 Απριλίου, 2016

Η Procter & Gamble είναι μία από τις μεγαλύτερες εταιρίες καταναλωτικών προϊόντων παγκοσμίως. Οι πωλήσεις της υπερβαίνουν το 30% των παγκόσμιας αγοράς, με τα περισσότερα προϊόντα της να τα χρησιμοποιούμε καθημερινά.

Τα τελευταία χρόνια η P&G είναι επίσημος χορηγός στους ολυμπιακούς αγώνες και κάθε φορά επιλέγει να κάνει ένα δώρο στους καταναλωτές της, ιδιαίτερα στις καταναλώτριές της. Φτιάχνει μερικά βίντεο για να πει ευχαριστώ σε όλες τις μαμάδες του κόσμου. Όλες είναι πραγματικές ιστορίες και πάντα υπάρχει μία αφήγηση από τις ίδιες τις μαμάδες. Πάμε να δούμε μαζί τα καλύτερα διαφημιστικά βίντεο στις τελευταίες διοργανώσεις.

Ολυμπιακοί αγώνες Λονδίνο 2012

Χειμερινοί ολυμπιακοί αγώνες Sochi 2014

Special Olympics 2014

Τα περισσότερα προϊόντα της P&G δεν τα ξέρουμε, εάν και τα χρησιμοποιούμε συνεχώς. Παρόλα αυτά, η εταιρία προσπαθεί να βγάλει μία διαφορετική εικόνα από την εικόνα του ανταγωνισμού.

Την επόμενη φορά όμως που θα δούμε ένα προϊόν της, θα το αγοράσουμε γιατί είμαστε σίγουροι για την εταιρία, τις ευαισθησίες της και τα προϊόντα της. Από μία διαφήμιση και μόνο. Επειδή μας έκανε να αισθανθούμε καλύτερα. Επειδή υποσυνείδητα μας πέρασε ότι είναι ο κολοσσός που τον ενδιαφέρει και ο ανθρωπος-όχι μόνο το πελάτης.

Αν εσύ που το διαβάζεις, είσαι από την P&G, συνέχισε να κάνεις αυτό που κάνετε εκεί πέρα τόσο καλά. Αν δεν είσαι, στείλε μου ένα μήνυμα να σου πω τι άλλο μπορείς να κάνεις. Δεν τελείωσαν οι ιδέες. Θα σε βοηθήσω κιόλας!