Αυτές είναι δουλειές που χαίρομαι να κάνω

22 Δεκεμβρίου, 2014

Ιούνιος πρέπει να ήταν, μεσημέρι, χτυπάει το τηλέφωνο από την Πάρο. “Είμαι ο Ορέστης, είδα το newsletter σου, σε έψαξα, μου αρέσει η δουλειά σου, έχω ρούχα, τα φτιάχνω στην Ξάνθη και τα πουλάω χοντρική και λιανική σε όλη την Ελλάδα”. Μπερδεμένα μου τα λέει, αλλά τον ακούω.

Συνεχίζοντας, μου λέει το κορυφαίο. “Έχω μία ιδέα για ένα βίντεο.” Ωχ, λέω από μέσα μου. Αυτό είναι το χειρότερο που μπορώ να ακούσω όταν μιλάω με ένα πελάτη. Συνήθως, η ιδέα του είναι απαράδεκτη, δύσκολα υλοποιήσιμη, μη εφαρμόσιμη και τις περισσότερες φορές δεν πουλάει. Αυτή τη φορά, και μοναδική μέχρι στιγμής, η ιδέα ήταν πολύ ωραία.

Ταξιδάκι στην Πάρο με δυο μονδέλες και ένα φωτογράφο. Την επόμενη μέρα γύρισμα και φωτογράφηση στο νησί και την επόμενη επιστροφή. Εγώ, φυσικά, δεν υπάρχει περίπτωση να πάω σε τέτοιο μέρος και να μην το συνδυάσω με διακοπές, οπότε για μένα η επιστροφή ήρθε μετά από 3 μέρες.

Όμως δεν είχα τελειώσει ακόμα. Είχα και άλλο ένα γύρισμα στην Ξάνθη, στην έδρα της εταιρίας, που γίνονται όλα αυτά τα ρούχα. Έτσι και έγινε, μετά από 15 μέρες περίπου. Και μετά από όλα αυτά, έχει μοντάζ. Πολύ μοντάζ. Αλλά το γουστάρω τόσο πολύ που δεν παραπονιέμαι. Συνεχίζω και προσπαθώ να φτιάξω ακόμα καλύτερο βίντεο. Δες το βίντεο και τα λέμε από κάτω.

Όταν ένα project σ’ αρέσει τόσο πολύ, παθιάζεσαι. Θέλεις να δώσεις τον καλύτερο σου εαυτό. Και για μένα, είναι να κάνω το τέλειο βίντεο. Γιατί μένα ο χώρος της μόδας με εξιτάρει, μου δίνει ενέργεια, πάθος, έμπνευση. Δε φαίνεται;

Ευχαριστώ τις μονδέλες μου Μαρία και Εμινέ και φυσικά τον συνάδελφο-φωτογράφο Κώστα, που περάσαμε υπέροχα και αυτό βγήκε και στο αποτέλεσμα. Άφησα για το τέλος την ψυχή της εταιρίας. Αν δεν ήταν αυτός, δεν θα γινόταν τίποτα από όλα αυτά. Ευχαριστούμε Ορέστη Γεωργιάδη.