Δεν υπάρχει κακή διαφήμιση

15 Ιουλίου, 2015

Υπάρχουν διαφημίσεις και διαφημίσεις. Υπάρχουν καλές, μέτριες, συναισθηματικές, ευαίσθητες εκνευριστικές, προκλητικές, διασκεδαστικές. Όλες όμως γίνονται για να πουλήσουν. Και για μένα, δεν υπάρχει κακή διαφήμιση. Ο μόνος τρόπος να γίνει αυτό, είναι από δυσαρεστημένους πελάτες που μπορεί να πουν τη γνώμη τους. Την παρακάτω διαφήμιση τη βρήκα πολύ έξυπνη αλλά…

Στην αντίπερα όχθη, υπάρχουν και κάποιοι οι οποίοι φτιάχνουν διαφημίσεις. Και τις περισσότερες φορές είναι στο χέρι τους τι διαφημίσεις θα φτιάξουν. Είτε το τι θα προτείνουν στον πελάτη τους, είτε το τι θα τους πει αυτός να του φτιάξουν.

Εάν λοιπόν, θέλεις και εσύ μία τέτοια διαφήμιση, μη με πάρεις τηλέφωνο. Δεν είναι της ιδιοσυγκρασίας μου, δεν έχω τέτοια αισθητική, δεν μ’ αρέσει να κάνω τέτοιες δουλειές. Γιατί εγώ θέλω να τις χαίρομαι τις δουλειές μου και θέλω να τις δείχνω παντού με θαυμασμό.

Εάν θέλεις λοιπόν, μπορώ να βρω για σένα, ποιος έφτιαξε την παραπάνω διαφήμιση και να σε φέρω σε επαφή. Θα χαρώ να δω το αποτέλεσμα και εύχομαι να εκπληρώσει τον σκοπό της. Απλά εγώ δεν μπορώ να το κάνω.