Αυτή δεν είναι μόνο η πιο sexy παραγωγή του κόσμου

12 Φεβρουαρίου, 2015

Για να φτιάξεις ένα καλό βίντεο πρέπει ή να είναι όντως καλό ή να δείχνεις όμορφες γυναίκες. Και όσο λιγότερα φοράνε, τόσο καλύτερο γίνεται και το βίντεο. Άλλος τρόπος δεν υπάρχει.

Στην περίπτωση της Victoria’s Secret συμβαίνουν και τα δύο. Εδώ και πολλά χρόνια, θεωρείτε ότι η επίδειξη αυτή είναι το καλύτερο fashion show ever. Μία φορά το χρόνο. Αρχές Δεκεμβρίου πάντα. Κάθε χρόνο και καλύτερη. Μέχρι την επόμενη χρονιά. Πάντα με τα ωραιότερα μοντέλα, τα καλύτερα σκηνικά και μία υπέροχη σκηνοθεσία. Η αποκλειστική συνεργασία με το CBS κάνει ακόμη πιο δυνατή την παραγωγή. Άλλωστε για να διαφημιστείς την ώρα την πρώτης προβολής είναι ο πιο ακριβός τηλεοπτικός χρόνος παγκοσμίως, μετά το Super Bowl. Απόλαυσε το τελευταίο που έγινε στο Λονδίνο και μετά αναμονή μέχρι το επόμενο. Άνοιξε καλά τα μάτια, στύλωσε την πλάτη πίσω και απόλαυσε.


Όλο το χρόνο περιμένω για να δω αυτό το show. Όταν βγαίνει είμαι εκστασιασμένος. Το βλέπω πολλές φορές ασταμάτητα. Θέλω να δω όλες τις λεπτομέρειες. Εδώ και πολλά χρόνια είναι πηγή έμπνευσης για μένα. Εύχομαι κάποια στιγμή να μπορέσω να συμμετέχω και εγώ σε μία τέτοια παραγωγή.

Τυχών παράπονα για το περιεχόμενο του άρθρου, στη διεύθυνση.